Szabályzat

Szabályzat

Az oldal használata

A domainzsibi.hu weboldalt mindenki szabadon használhatja a szabályzat betartása mellett. Nincs kötelező regisztráció, a hirdetés faledásához is egy élő e-mail cím szükséges csupán.

Az oldalon megjelenő domain és weboldal hirdetések hitelességét az oldal látogatójának (vevőnek) érdeke és feladata ellenőrizni. Mivel az üzletkötés eladó és vevő között jön létre, ennek során is körültekintően kell eljárniuk.

Hirdetés feladása

A hirdetést a HIRDETÉSFELADÁS menüpont alatt található űrlap elküldésével adhatja fel. Amennyiben az megfelel a szabályzatban előírtaknak rövid időn belűl közzé teszi a portál.

Hirdetés tartalma

A meghirdetett tartalom hitelességéért, annak valódiságáért, eladó felel és viseli annak minden következményét.

Domain kategória

Domain kategóriánként csak egyszer szerepelhet. Amennyiben megfelel egy másik kategóriának is (releváns) akkor abban is megjelenhet. Természetesen minden hirdetés ellenőrzés után kerűl publikálásra.

Domain keresése

Különféle keresési (böngészési) lehetőségek állnak rendelkezésre az oldalon.

  • Főoldalon (DOMAINZSIBI menüpont) az abc sorrendbe szedett kiemelt hirdetések között
  • Domain piac (PIACTÉR menüpont) időrendi sorrendben feltöltött adatok közt
  • Az Utoljára beküldött domainek listája alapján (főoldalon a jobb oldalsávban)
  • Kategória szerinti válogatás (főoldalon a jobb oldalsávban)
  • Kulcsszó alapján történő szemezgetés (főoldalon a jobb oldalsávban)
  • Kereső mezőbe történő begépelést követően (főoldalon a jobb oldalsávban)

Amennyiben többet is megszeretne tudni a hirdetett domain névről kattintson rá az egérrel.

Domain eladás

Domain eladása akár weboldallal együtt is. Amennyiben szeretné meghirdetni eladásra vagy bérbe adásra az ön által regisztrált domaint (honlappal együtt is) akkor azt itt megteheti.

A domainzsibi.hu portál közzéteszi az eladni vagy bérbeadni kívánt domain és weboldal feltöltött adatait. Alapjában véve a domain nevet, weboldal URL-jét és a hirdető e-mail címét, amelyen elérhető. Érdeklődő vagy vevő az e-mail cím alapján tudja felvenni a kapcsolatot eladóval.

Üzletkötés

Ha sikerült megtalálni a keresett domaint / weboldalt, a hirdetésben szereplő e-mail címen tudja elérni az eladót, és vele kapcsolatba lépni. Ezt követően eladón és vevőn múlik, hogy milyen feltételekkel és mennyiért sikerül megállapodniuk.

A portál mint közvetítő

A domainzsibi.hu weboldal eladó / bérelhető domain neveket és weboldalakat kínál a látogatók számára. Az itt meghirdetett domainek és honlapok nem a domainzsibi tulajdonát képezik. Ez a portál megjelenteti a beküldött hirdetést és ezzel megteremti a lehetőségét az üzlet megkötésére. Domain vagy honlap vásárlása vevő és eladó (hirdető) között történik.